Aparate De Muls Vaci Profesionale

★★★★☆

Aveti nevoie de aparate de muls vaci profesionale? Daca sunteti in cautarea celui mai bun raport calitate pret, aceasta lista este cea mai potrivita pentru dumneavoastra. Cu ajutorul tuturor magazinelor de vanzari online, plus recenziile expertilor nostri, veti avea tot ce va trebuie pentru a cumpara aparate de muls vaci profesionale.

10 Cele mai bune

👉 Vezi pe toate 👈

Cum știu dacă am nevoie de aparate de muls vaci profesionale?

Dacă acum mulgi vaci pentru prima dată, este important să știi dacă ai nevoie de aparate de muls vaci profesionale. Există câțiva pași pe care îi puteți face pentru a determina când aveți nevoie de o mașină:

Verificați dacă vacile sunt mulse într-un mod normal și sigur. Dacă poate mulge prea repede și neregulat, este posibil ca mașina dumneavoastra să nu fie eficientă.

Verificați dacă laptele a fost colectat într-un loc curat și uscat. Vitele mulse în locuri murdare, umede sau mirositoare pot să nu mulgă bine.

Verificați dacă vitele sunt mulse într-un loc confortabil, cald și uscat. Vacile mulse în locuri incomode, reci sau umede pot să nu mulgă eficient.

Întrebați orice fel de jucător de vacă dacă folosește echipament profesional de muls vaci. Un crescător de vaci poate oferi informații despre echipament și utilizarea acestuia.

Cum se rezolvă orice problemă la aparate de muls vaci profesionale?

Renunțând la mulsul unui fel de vacă, trebuie să-ți păstrezi mulgătorul bine protejat pentru ca acesta să-și poată face treaba corect. Dacă descoperiți complicații la mașina dumneavoastra de muls vaci, le puteți trata imediat. Urmați aceste sfaturi pentru a vă ajuta să depanați:

Verificați nivelul uleiului din mașina de muls.

Verificați mișcarea laptelui. Asigurați-vă că produsele lactate sunt furnizate uniform în conductele de lapte ale vacii.

Caută lapte de bună calitate. Verificați dacă există lapte cretat, lapte acru și chiar niveluri prea mari de produse lactate.

Uitați-vă în părțile mașinii. Asigurați-vă că mașina funcționează corect, precum și supapele și paharele de muls.

Verificați arcurile mașinii. Asigurați-vă că suporturile cu arc de pe mașină sunt solide și aliniate corect.

Verificați rulmenții mașinii. Asigurați-vă că rulmenții sunt rescrise corect și că nu au fost deteriorați.

Verificați controlul Cunningham al mașinii. Verificați aspectul Cunningham pentru a vă asigura că laptele a fost livrat în mod normal uniform și la consistența corectă.

Uitați-vă în sistemele de management ale mașinii. Asigurați-vă că toate sistemele de control al mașinii funcționează corect.

Verificați accesoriile electrice ale mașinii. Asigurați-vă că conectorii de alimentare sunt asamblați corect și că nu se corodează.

Verificați gradul uleiului din mașină. Asigurați-vă că uleiul de măsline este nivelat și ștergeți-l bine dacă este necesar.

Cum se curăță aparate de muls vaci profesionale?

Există mai multe lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când curățați. În primul rând, păstrați întotdeauna mașinile fără murdărie, murdărie, praf și alte resturi. În al doilea rând, asigurați-vă că echipamentul este lubrifiat eficient, precum și fără ulei și alți umectanți. În cele din urmă, asigurați-vă că curățați întreaga sală de muls înainte și după fiecare muls.

Care sunt faptele interesante despre aparate de muls vaci profesionale?

Există multe tipuri diferite de mașini de muls vaci pe piață astăzi. Destul de multe mașini sunt proiectate pentru soiuri mai mari de vaci, în timp ce altele sunt concepute special pentru rase mici. Tipul de mașină pe care îl alegeți va depinde de scopurile particulare pentru care va fi utilizat.

Unele dintre cele mai răspândite tipuri de echipamente de muls vaci includ echipamente pentru smântână tratată cu calciu, dispozitiv pentru smântână lichidă și dispozitiv pentru smântână centrifugă. Fiecare echipă are propriile sale avantaje și dezavantaje speciale.

Mașina de loțiune tratată cu calciu este printre cele mai comune tip de mașină de muls vaci. De fapt, este conceput pentru a peria ugerul vacii și a aplica loțiune pe ea. În plus, este capabil să dezvolte lapte de înaltă calitate.

Dispozitivul pentru smântână lichidă este o adăugare mai recentă la industria specială a mașinilor de muls vaci. Este creat pentru a produce un amestec de lapte care poate fi mai ușor de băut. De asemenea, creează produse lactate de calitate superioară decât dispozitivul pentru cremă tratată cu calciu.

Mașina centrifugă de cremă este cel mai popular tip de dispozitiv de muls vaci. Este creat pentru a produce lapte de calitate superioară prin etape centrifugale. De asemenea, este mai eficient decât celelalte tipuri de mașini de muls vaci.

Există mai multe tipuri de pe piață astăzi. Unul dintre cele mai populare modele include mașina de muls orizontală și echipamentul de muls vertical. Echipamentul de muls lateral este utilizat în general pentru căprioarele mai mari și este capabil să producă aproximativ șase lapte pe minut. Aparatul de muls drept este, în general, proiectat pentru vacile mai mici și poate produce maximum două căni de lapte pe minut.

Există numeroase aparate de muls vaci profesionale disponibile pentru cumpărare. Unele dintre cele mai cunoscute mașini variază de la Royal Dutch Water Vannalee, sistemul de muls pentru vaci Epson și Holsteins Adapt to. Fiecare dispozitiv are propriile caracteristici și beneficii unice care pot face mulsul mai eficient și mai plăcut atât pentru vacă, cât și pentru mulgător.

Altele de vazut

Accepti cookies? Citeste mai mult