Batoza Porumb Cu Lanturi

★★★★☆

Aveti nevoie de batoza porumb cu lanturi? Daca sunteti in cautarea celui mai bun raport calitate pret, aceasta lista este cea mai potrivita pentru dumneavoastra. Cu ajutorul tuturor magazinelor de vanzari online, plus recenziile expertilor nostri, veti avea tot ce va trebuie pentru a cumpara batoza porumb cu lanturi.

10 Cele mai bune

👉 Vezi pe toate 👈

Cum știu dacă am nevoie de batoza porumb cu lanturi?

Dacă creșteți degetul ciocanului la scară mică, este posibil să nu aveți nevoie să vă faceți griji pentru batoza porumb cu lanturi. Cu toate acestea, atunci când sunteți un fermier de porumb la scară largă, aceasta poate fi o idee bună să verificați dacă trebuie să îl utilizați.

Există mai multe lucruri pe care le poți face pentru a te asigura că porumbul tău se bate corect. În primul rând, asigurați-vă că actualul leagăn de porumb este suficient de lat pentru a se potrivi întregului deget de ciocan. În al doilea rând, începeți să folosiți un lanț de treierat pentru a doborî stiulețul. În cele din urmă, folosiți un agitator de porumb pentru a rupe porumbul în bucăți mici.

Cum se rezolvă orice problemă la batoza porumb cu lanturi?

Există unele probleme comune care pot apărea atunci când și chiar înțelegerea modului de a le face față poate ajuta la prevenirea apariției multor probleme. Iată câteva sfaturi pentru a vă asigura că remediați complicațiile șirului:

Verificați tensiunea corzilor: O dată, este important să vă uitați la presiunea șirului. Dacă ciclul este prea strâns, porumbul nu se va putea deplasa în mod corespunzător în jurul dispozitivului de treierat și porumbul va ajunge să existe în jurul lucrării. Dacă sfoara este prea slăbită, vârful ciocanului va putea manevra corect în jurul mașinii de treierat, iar vârful ciocanului va fi distribuit uniform în tot generatorul.

Verificați buncărul cu vârful ciocanului: Când, este important să priviți în interiorul buncărului de porumb. Dacă porumbul nu are capacitatea de a fi bogat în buncărul de porumb, ar putea fi pentru că lanțul este prea strâns. În cazul în care porumbul nu poate termina încărcarea în buncărul de porumb, poate fi din cauză că lanțul este prea slăbit.

Cum se curăță batoza porumb cu lanturi?

Când sunteți interesat să curățați porumbul cu lanțuri, există mai multe lucruri pe care le puteți face. În primul rând, veți avea nevoie de un ferăstrău cu lanț. Apoi, scoateți porumbul din știulete. Apoi, tăiați porumbul în bucăți mici. La final, puneți bucățile de porumb în punga cu plasă. În cele din urmă, pune punga în mașina de spălat vase sau poate în frigider.

Care sunt faptele interesante despre batoza porumb cu lanturi?

Există câteva fapte interesante despre. În primul rând, lanțurile ajută la deplasarea porumbului pentru curățare și sortare. În al doilea rând, lanțurile împiedică porumbul să intre în contact cu solul, ceea ce, în general, ajută la prevenirea ca porumbul să devină greu sau încurcat. În al treilea rând, magazinele ajută la menținerea curată a porumbului în special, ceea ce ajută într-adevăr să prevină putrezirea acestuia. În cele din urmă, organizațiile ajută la menținerea curată a porumbului în special, ceea ce ajută cu adevărat la îmbunătățirea calității porumbului.

Această metodă de treierat porumb, care este foarte lentă, este foarte eficientă. Este important să folosiți un ferăstrău cu lanț pentru a tăia porumbul în bucăți mici, deoarece sfoara va face ca porumbul să se miște rapid și va îngreuna treieratul.

Procedura batoza porumb cu lanturi este folosită pentru a coborî boabele de porumb pur și simplu lăsându-le pe toate în coji pentru o perioadă de timp selectată. Acest lucru ajută la descompunerea degetului de ciocan și chiar la slăbirea coșurilor.

Altele de vazut

Accepti cookies? Citeste mai mult