Batoza Porumb Din Butoi

★★★★☆

Aveti nevoie de batoza porumb din butoi? Daca sunteti in cautarea celui mai bun raport calitate pret, aceasta lista este cea mai potrivita pentru dumneavoastra. Cu ajutorul tuturor magazinelor de vanzari online, plus recenziile expertilor nostri, veti avea tot ce va trebuie pentru a cumpara batoza porumb din butoi.

10 Cele mai bune

👉 Vezi pe toate 👈

Cum știu dacă am nevoie de batoza porumb din butoi?

Cel mai bun mod de a determina dacă trebuie să batoza porumb din butoi.

Există multe lucruri pe care le puteți face pentru a determina dacă aveți nevoie de ele.

Mai întâi, faceți un inventar rapid al porumbului pe care îl utilizați. Încercați să găsiți porumb curat și fără resturi. Apoi, măsurați spicele de porumb lungi de 1/2 inch. Dacă urechile au mult mai puțin de 1 metru lungime, nu trebuie să le poți treiera pe toate. Dacă urechile sunt de un anumit metru sau mai lungi, va trebui să le treierați pe toate.

Dacă luați decizia că trebuie să treierați porumb, va trebui să luați în considerare câțiva factori. Mai întâi, va trebui să așezați porumbul într-o buruiană mare, strânsă. În al doilea rând, va trebui să puneți o cratiță mare sau o tigaie pe plită și să încălziți porumbul până când devine în sfârșit popular. În al treilea rând, trebuie să adăugați apă în oală sau călcat și să o aduceți la abur. În al patrulea rând, trebuie să adăugați cantitatea specificată de deget de ciocan la apă fierbinte. În al cincilea rând, trebuie să așteptați până când porumbul este gătit. În cele din urmă, va trebui să scoți degetul ciocanului din apă și să îl așezi într-o cutie mare și curată.

Cum se rezolvă orice problemă la batoza porumb din butoi?

Uitați-vă în interiorul butoiului pentru semne de uzură sau ruptură.

Verificați strângerea clemei sau a cilindrului.

Verificați execuția butoiului sau a clemei.

Verificați calitatea degetului de ciocan.

Verificați dacă există dăunători sau tulburări.

Reparați sau înlocuiți componentele dacă este necesar.

Cum se curăță batoza porumb din butoi?

Când utilizați o nouă suflantă de porumb, asigurați-vă că utilizați un model de calitate superioară. Suflantele cu vârf de ciocan pot fi scumpe, dar vă pot economisi mult timp și bani pe drum.

O altă modalitate de a peri porumbul prin butoi este să încercați să folosiți o decorticare cu vârful ciocanului. Cornhuskers sunt o modalitate excelentă de a curăța complet degetul de ciocan din butoi sau clemă, deoarece eliberează degetul de ciocan și îndepărtează toată murdăria și resturile.

Care sunt faptele interesante despre batoza porumb din butoi?

Particularitatea este o formă de porumb care este cu siguranță uscată și apoi zdrobită. Acest porumb special poate fi folosit acum în mai multe tipuri diferite de produse alimentare. Se găsește și în producția de etanol.

Când vine vorba de degetul de ciocan, nu există un teren central. Nu contează dacă vrei să gătești, să mănânci sau doar să măcini pentru combustibil, ar trebui să folosești cât mai mult din porumb de sâmbătă. Din păcate, mulți oameni fie nu au o moară nouă, fie nu au timp să o facă în mod corect. Iată trei moduri de a profita la maximum de porumb:

Începeți prin a vă măcina propriul porumb. Măcinarea porumbului va crea un fel de senzație mai fină și un produs sau serviciu mai consistent.

Lucrați cu o moară de porumb Philip Reeve. Morile Chris Reeve sunt cele mai bune pentru a produce loturi mari de degete de ciocan fără a fi nevoie să scoateți cojile.

Folosește o roată de ruletă. O nouă centrifugă vă va ajuta să spargeți porumbul în boabe mai mici. Acest lucru va produce un produs mai fin și vă poate economisi un moment.

Batoza porumb din butoi este de fapt o soluție tradițională pentru gătirea porumbului. Este un proces de bază care include luarea boabelor de porumb pe știulete pe lângă rularea lor într-o cârpă sau chiar o cârpă de hârtie. Acest lucru oferă un aluat mic impresionant care flutură și apoi se încălzește până devine crocant.

Altele de vazut

Accepti cookies? Citeste mai mult