Bobine De Aprindere De Drujba

★★★★☆

Aveti nevoie de bobine de aprindere de drujba? Daca sunteti in cautarea celui mai bun raport calitate pret, aceasta lista este cea mai potrivita pentru dumneavoastra. Cu ajutorul tuturor magazinelor de vanzari online, plus recenziile expertilor nostri, veti avea tot ce va trebuie pentru a cumpara bobine de aprindere de drujba.

10 Cele mai bune

👉 Vezi pe toate 👈

Cum știu dacă am nevoie de bobine de aprindere de drujba?

Pentru oricine se confruntă vreodată cu întrebarea dacă are sau nu nevoie de bobine de aprindere de drujba, răspunsul este, din păcate, greu de recunoscut fără cunoștințe primare. Citiți mai multe despre tipul specific de bobine de aprindere pe care le utilizați.

Aprinderea ferăstrăului cu lanț este în general guvernată de o bobină solenoidală. O nouă bobină de solenoid este un tip de bobină care este cu siguranță activată de zone magnetice. Când bobinele sunt pornite, se creează un curent electric mic care poate fi măsurat prin amplificatoare de curent. Cu cât amperii de curent sunt mai mari, cu atât bobina solenoidului tinde să fie mai puternică.

Gândindu-mă la asta, există două stiluri care sunt folosite cel mai des. Primul tip este bobina de aprindere. Bobinele de scânteie sunt un fel de bobină care este cu siguranță declanșată de scânteie. Un tip de scânteie este de obicei un mic curent electric care este creat atunci când două lucruri metalice sunt unul lângă celălalt.

Celălalt tip de bobină de aprindere pentru ferăstrău este bobina metal-metal. Bobina specială metal pe metal este o formă de bobină care poate fi activată prin simpla atingere a două obiecte metalice. Aceste tipuri de bobine sunt cel mai adesea folosite pe motoferăstraie cu lanț.

Când o luați în considerare, probabil că va trebui să alegeți unul care are amperi de curent ridicat. Acest lucru permite bobinelor să fie mai puternice și să aibă succes în generarea de scântei. În plus, ar trebui să alegeți și o bobină cu care este cu siguranță ușor de ajutat.

Dacă v-ați confruntat vreodată cu întrebarea dacă aveți nevoie de una, este greu să vă dați seama fără să aflați mai multe despre tipul specific de bobină de aprindere pe care o utilizați. Cu toate acestea, este foarte important să alegeți unul care este cu siguranță amplificatori de curent ridicat și ușor de lucrat.

Cum se rezolvă orice problemă la bobine de aprindere de drujba?

Există multe condiții diferite care pot apărea și poate fi dificil să se determine care este problema. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să remediați problemele:

Uitați-vă la nivelul uleiului de lanț de pe lanțul notat.

Dacă gradul de ulei al ciclului este foarte scăzut, se poate datora unui ciclu murdar și nu bobinelor de aprindere. Dacă este minim, puteți curăța ferăstrăul cu lanț cu un agent de curățare a uleiului pentru cicluri și apoi reugeți ciclul.

Încercați să utilizați un șir diferit notat.

Dacă sfoara pe care ai observat-o nu se reduce bine, ar trebui să fie. Un alt tip de șir observat ar putea ajuta la rezolvarea problemei.

Verificați secvența.

Verificați secvența treptei de ulei pe motoferăstrău.

Când nivelul uleiului de lanț este ridicat, se va datora lanțului prăfuit, dar nu și bobinelor de aprindere. Dacă este mare, puteți curăța motoferăstrăul care are pe ea agent de curățare a uleiului pentru lanț și apoi puteți relua lanțul.

Examinați lanțul.

Lanțul ferăstrăului cu lanț ar putea fi problema atunci când nu ești după anxietatea corectă a lanțului metalic. Încercați să schimbați tensiunea lanțului cu un dispozitiv de lanț sau cu o cheie.

Cum se curăță bobine de aprindere de drujba?

Când vine vorba de asta, una dintre cele mai importante considerații este să le curățați cât mai des posibil. Acest lucru va ajuta la prevenirea posibilelor flăcări sau deteriorarea ferăstrăului cu lanț.

Pentru a vă curăța, urmați acești pași:

Încălzește-ți actualul motoferăstrău înainte de a începe.

Deconectați bateria specifică din lanțul menționat.

Îndepărtați orice tip de obstacol prin zona bobinelor de aprindere.

Utilizați un produs de curățare pentru ferăstrău cu lanț pentru a curăța întreaga bobină.

Reconectați alimentarea la baterie și la ferăstrăul cu lanț.

Bucurați-vă de ferăstrău cu lanț!

Care sunt faptele interesante despre bobine de aprindere de drujba?

Există nenumărați factori diferiți care intervin în crearea unei bobine de ardere cu lanț. Unul dintre factorii importanți este cu siguranță tipul de bobine. Există trei tipuri de bobine: curent continuu (DC), AC, împreună cu curent alternativ (AC).

Bobinele de curent continuu (DC) ar fi cele mai comune, deoarece sunt cele mai eficiente. Folosesc electricitate pentru a tăia lemne și sunt cele mai periculoase deoarece pot provoca flăcări.

Rafturile AC funcționează cel mai bine atunci când sunt utilizate cu un motor pe benzină. Ele folosesc electricitate pentru a crea un curent rotativ și sunt mai sigure în comparație cu bobinele DC, deoarece împiedică declanșarea unui incendiu.

Bobinele de curent alternativ (AC) sunt cea mai bună alegere pentru utilizarea cu motoarele de căutare electrice. Rack-urile AC sunt mai eficiente decât bobinele POWER și sunt, de asemenea, mai puțin periculoase decât bobinele de AER CONDIȚIONAT care implică motoare pe benzină.

Există și tipuri de bobine care funcționează mai bine cu anumite tipuri de motoare. De exemplu, bobinele de curent continuu (DC) funcționează cel mai bine cu motoarele cu propan, în timp ce bobinele AC funcționează cel mai bine cu motoarele electrice.

Dacă sunteți în căutarea unui mod sigur și fiabil de a porni ferăstrăul cu lanț, veți dori să vă uitați la bobinele de aprindere. Această parte importantă a motorului cu lanț ajută la asigurarea faptului că motorul funcționează eficient și eficient și poate preveni incendiile întâmplătoare.

Bobine de aprindere de drujba sunt folosite pentru a permite ferăstrăului cu lanț să funcționeze mai eficient. Folosind o varietate de rafturi, proprietarii de ferăstrău cu lanț pot crește puterea ferăstrăului cu lanț, păstrându-l în siguranță.

Altele de vazut

Accepti cookies? Citeste mai mult