Magazin

★★★★☆

Cautati o drujba mica?

Ferastraiele cu lant cu un design mic si compact fac parte dintr-o clasificare mai generica, care poate include diferite tipuri de unelte. In general, cei care cauta un ferastrau de mici dimensiuni intentioneaza sa il foloseasca pentru lucrari de taiere, deoarece este nevoie de o masina usoara, compacta si manevrabila.

Modelele electrice sunt, de obicei, mai mari, deoarece sunt destinate altor tipuri de lucrari si, din acest motiv, lamele lor sunt mai mari. Cel mai des intalnite sunt modelele mici, atat in cazul uneltelor pe benzina, cat si al celor cu baterii.

Pentru lucrari solicitante, optati pentru drujbe profesionale.

In ceea ce priveste motoferastraiele profesionale, acest tip de model este conceput pentru lucrari in silvicultura, rarire sau taiere de copaci. Aceste unelte sunt cele mai rezistente, durabile si cu performante superioare, fiind totodata proiectate cu cele mai recente progrese tehnologice.

Ca regula generala, acestea sunt motoferastraie foarte robuste, puternice si de cilindree mare, concepute pentru lucrari grele si intensive. De asemenea, unele persoane au tendinta de a asocia toate modelele Stihl sau Husqvarna direct cu aceasta categorie, deoarece acestea sunt cele mai prestigioase si recunoscute marci din acest sector.

Lucrati mai bine si mai confortabil cu o drujba telescopica

Fara indoiala, motoferastraiele telescopice, ferastraiele pentru stalpi si ferastraiele pentru stalpi au devenit un instrument care face munca mult mai usoara. Aceste modele au manere extensibile care permit efectuarea lucrarilor de taiere mult mai usor si mai confortabil.

Acestea sunt masini usoare si manevrabile si sunt in general alimentate de baterii de 18V sau de un prelungitor si conectate la reteaua electrica. Acestea au mai multe pozitii pentru a taia in orice directie si a ajunge la cele mai complicate ramuri.

Motoferastraie Stihl

Stihl este cea mai bine vanduta marca din categoria motouneltelor pe benzina. Acestea sunt instrumente de varf care ofera performante deosebite, dispun de cea mai recenta tehnologie si sunt foarte bine echipate.

Printre modelele lor se numara motoferastraie concepute pentru ingrijirea gradinilor si a fermelor, amenajari peisagistice, lucrari forestiere, instrumente specifice de taiere sau de salvare. De asemenea, au modele electrice, cu baterii si cu inaltime.

Daca sunteti in cautarea unui ferastrau cu lant Stihl, acestea sunt cateva dintre modelele de top: Stihl MS 150, Stihl MS 170 si Stihl MS 180. Fara indoiala, aici veti gasi cel mai bun ferastrau cu lant pentru taiere.

Motoferastraie Husqvarna

Husqvarna are toate tipurile de motoferastraie. De la modelele construite pentru lucrari profesionale si solicitante la ferastraie mai mici pentru uz privat, precum si modele pentru taierea lemnelor de foc sau pentru taiere si taiere.

Principalele caracteristici ale motoferastraielor lor sunt motorul X-Torq, care are un consum foarte redus de combustibil si emisii minime, impreuna cu sistemul de pornire Smart Start.

In cazul in care va doriti un motoferastrau Husqvarna, cele mai bine cotate unelte ale marcii sunt Husqvarna 135, Husqvarna 236 si Husqvarna 450. Daca sunteti in cautarea celui mai bun motoferastrau forestier, ar trebui sa aruncati o privire la modelele acestora, deoarece se remarca prin performanta si calitate.

Ferastraie cu lant Echo

Marca Echo este una dintre cele mai remarcabile din acest sector. Au o gama larga de modele pe benzina, cu baterii si cateva modele electrice bune. Acestea sunt una dintre cele mai bune optiuni daca aveti nevoie de o masina de taiat, deoarece modelele lor sunt foarte usoare si puternice.

Ferastraie cu lant Anova

In comparatie cu primele trei marci, motoferastraiele Anova reprezinta o optiune mult mai accesibila. Au preturi mai accesibile, iar catalogul lor este axat pe uneltele pentru benzina.

Accepti cookies? Citeste mai mult